Knarkkramarkleerup

Andreas Kleerup blev tydligen så upprörd över att bli drogtestad att han lämnade Grammisgalan efter att först ha kommenterat polisens insats från scenen och knuffat en fotograf.

Är du orolig för vad testet ska visa?

– Inga kommentarer. Men jag kan ju inte hjälpa om någon lagt konstiga saker i min nyårstårtam [sic!], säger han.

Och vidare:

– De är ju så jäkla anala. Ingen kan softa. Vad tror du att musikbranschen är uppbyggd av? Palsternackor?

– Musikvärlden för Sverige framåt. Varför ska de sabba det och trakassera oss under våra galor?

Och enligt en artikel i Metro:

Alla vet hur det är på Grammisgalan, säger han.

Ja herregud, vad säger man? En vuxen karl som gnäller som en fyraåring för att han efter vad det verkar goda skäl blir drogtestad på ett evenemang där ”alla vet hur det är”. Och det är ju inte som att det borde kommit som en överraskning att polisen var där eftersom de var det förra året också. Om man frivilligt beger sig till en fest där man vet att polisen kommer att göra drogtester och inte håller sig straight får man väl ändå ta det man får? Det är ungefär som att snatta mitt framför en butikskontrollant eller halsa en kvarting och sedan dra på i 140 förbi en fartkontroll.

Själv göra och själv ha brukar min kära mor säga. Sällan har det väl varit så träffande.

Att han sedan får stöd av Ebbot Lundberg och Robyn (som jag tidigare haft stor respekt för) med dåliga argument hjälper honom knappast. Nej, polisen gör inte dopingrazzior på idrottsgalorna, men idrottarna testas å andra sidan när de tävlar. Ebbot kanske vill att man ska drogtesta alla artister när de uppträder? Det vore ju den närmaste motsvarigheten.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: